Σελίδες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕ

Aκόμα μια φορά το διήμερο της απεργίας έγινε χωρίς καμία ουσία.Κόσμος βγήκε μαζικά στους δρόμους σε όλες τις πόλεις,για να ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ με όλους αυτούς τους καρεκλοκαθίμενους των συνδικάτων,κομμάτων,συλλόγων,κλπ κλπ κλπ.Που τώρα με έναν νεκρό,βγάζουν όλοι ανακοινώσεις για το πόσο "καλοί"ήταν αυτοι και ο κλάδος-συλλογός τους,για να κερδίσουν την έυνοια του κόσμου,ρίχνοντάς μας σε "εμφύλιο!!!!!

Επιτέλους ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας ως απλοί άνθρωποι που θέλουμε να αλλάξουμε την κοινωνία και την κατάσταση που ζούμε και να μην ακολουθούμε σαν έρμαια όλους αυτούς τους "αγωνιστές"που ξενερώνουν και φοβίζουν κάθε προσπάθεια μαζικότητας και διάθεσης του κόσμου για αλλαγή.

Σε όλες τις πόλεις όλοι οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους αφήνοντας την δουλειά τους κάνοντας απεργία και άφησαν να καθοδηγούντε από τους "ξεπουλημένους έμπειρους αγωνιστές"που για μία ακόμα φορά μπέρδεψαν και κατέστρεψαν με διάφορους τρόπους ο καθένας τους την μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου.

Να τους στείλουμε όλους στον διάολο,σωματεία,συλλόγους,συνδικάτα,φορείς, και να αποφασίσουμε σαν απλοί ανεξάρτητοι άνθρωποι να πάρουμε την ζωή μας πίσω.

Στο τέλος θα αποφασίζουν για χιλιάδες κόσμο(όπως και έγινε πάλι στο 2ήμερο της απεργίας) οι "πρόεδροι"όλων αυτών που κάλεσαν τον κόσμο σε απεργία για να δείξουν ότι έχουν δύναμη και λαό "απο πίσω τους" ,για τα μικροσυμφέροντα τους,να αποφασίζουν για την τύχη μας.

Πορεία ΧΩΡΙΣ "πορεία" να μην ξαναγίνει !!!!!!!
Πορεία με σκοπό και σχέδιο ουσίας να γίνετε κάθε μέρα!!!!!!

Και ας κάτσουμε να ακούμε τώρα για το ποιος έφταιγε,γιατί το ένα,γιατί το άλλο,και να περνάει η ώρα μας ,με τα μυαλά μας κολημένα στον μικρόκοσμο και τα συμφέροντα του κάθε αλήτη που κάλεσε τον κόσμο στην απεργία με σκοπό να δημιουργεί σύγχηση ,φόβο και δήθεν ελπίδα,στο κεφάλι του λαού βγάζοντας τον εκτός μάχης!
Οι χιλιάδες κόσμου που βγήκαν στους δρόμους ήταν ανέταχτοι,ανεξάρτητοι και για άλλη μία φορά έρμαια συμφερόντων!Που καταφέρατε να τον απομακρύνετε κάνοντας όλοι σας άλλη μια φορά κάλα την "δουλειά"σας!!!!

Ο κόσμος γνωρίζει βλέπει και θα σας "βολεψει" και έσας μετην σειρα σας!
Πρέπει να καταλάβετε ότι όλοι ζούμε σαυτό το μπορδέλο που λέγεται Ελλάδα και ότι όλους μας πλήττουν αυτά που ψηφίζουν εις βάρος μας,για να καθόμαστε να τρωγόμαστε μεταξύ μας αντί να φάμε αυτους!
Ας ανεξαρτητοποιηθούμε απο όπου ανοικει ο καθένας μας,για να μπορέσουμε να δούμε ξεκάθαρα πως θα τους στείλουμε στις "τρυπες" τους.

Ας ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ,ΚΡΙΝΟΥΜΕ,ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ!